Documentals no visibles degut al tancament de Megaupload

dimarts, 22 de juny del 2010

Aquest terme de ‘’temps indefinit’’ l’hem inventant per poder denominar un succés relacionat amb el temps que podreu comprovar a continuació.
Amb teòrica apresa en articles anteriors en aquest blog vam saber que res pot escapar de l’acció gravitatòria d’un forat negre ja que la llum no ho podia fer. Aquest fet significa que ni la llum, ni el so, ni les radioones, ni les microones, etc, podran viatjar de l’interior d’un forat negre a l’exterior.
Significa això que el temps tampoc pot escapar?? La comunitat científica utilitza majoritàriament un mateix exemple/hipòtesi cada vegada que algun curiós els hi pregunta aquesta qüestió que probablement els hi hagués tret el son en la nit anterior. Així que si et sents com aquest grup d’interessats, pren atenció a la següent hipòtesi:
Un aventurer astronauta desitja sacrificar-se per permetre avançar la comunitat científica demostrant la prova irrefutable de l’existència dels forats negres; així que s’endinsa dins del procés d’un forat negre localitzat acompanyat d’una nau espacial que s’ho mira a quilòmetres de distància.
L’astronauta va enviant cada segon una freqüència de radi que la nau ho interpreta com un ‘piiiiiipp’ per cada segon exacta que passa. Quan l’astronauta comença a endinsar-se es donen compte que per part d’aquest les 10:59:58 ( el segon de l’astronauta ‘58’ pertanyent a les onze menys dos minuts ) ha arribat a les 10:59:59 del rellotge de la nau espacial ( és a dir un segon més tard ). També observen com el ‘piiiiippp’ de les 10:59:59 de l’astronauta ha arribat a les corresponent 11:00:01 de la nau espacial. I finalment observen com el ‘piiiiiipp’ de les 11:00:00 de l’astronauta encara no ha arribat després de 20 anys.
Què ha succeït??
Molt senzill. Les ones de radio que transportaven cada segon el ‘piiiiiipp’ no han pogut escapar una vegada l’astronauta ha entrat en l’interior del forat negre, i per tant, el temps s’ha perdut. I d’aquí procedeix el terme ‘’temps indefinit’’

0 comentaris:

Publica un comentari