Documentals no visibles degut al tancament de Megaupload

dimecres, 17 de novembre del 2010

Dediquem aquesta entrada a parlar sobre un esdeveniment que tindrà lloc des d'avui mateix fins el dia 10 de gener de 2011. Inspiraciencia és un concurs promolgut per la Unitat de Cultura Científica de la Delegació del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) i l'Institut de Ciència de Materials de Barcelona , on tothom superior a 12 anys podrà enviar relats breus relacionats amb la ciència i compatir en el concurs.
Logotip del concurs

Per si esteu interessats a participar en el concurs, heu de tenir en compte les seves bases principals, que són aquestes:

  • Modalitats
El concurs presenta les modalitats de relats curts (de 800 a 1.500 paraules) i microrelats (fins a 500 paraules). També, hi ha una secció no competitiva de creació de textos col·lectius, en la qual s'encadenaran nanorelats (de 200 caràcters) a partir d'una idea inicial per a generar relats de fins a 500 paraules.

  • Categories
El concurs està organitzat en dues categories: públic adult (a partir de 18 anys) i públic juvenil (de 12 a 17 anys).
Per participar cal registrar-se, a una de les dues categories, i enviar com a màxim un relat per a cada modalitat competitiva. És a dir, cada participant pot enviar un relat curt i un microrelat. Pel que fa a la modalitat de nanorelats encadenats, la participació es podran escriure sense limitació de nombre i només requerirà haver-se registrat.

  • Llengua
Els relats poden estar escrits en català o en castellà.


Per més informació sobre el concurs pots descarregar-te el fitxer que trobaràs en aquest enllaç.

Pels més interessats, els premis estaran entre ; varis dispositius de lectura electrònics Kindle i altres premis relacionats amb la tecnologia, la literatura i la divulgació científica.

0 comentaris:

Publica un comentari