Documentals no visibles degut al tancament de Megaupload

dimarts, 2 de març del 2010

Sobre Nosaltres

Qui som? Aquest blog d'astrofísica el portem dos estudiants del centre IES Lluís de Requesens situat a la vila de Molins de Rei. A continuació, us presentarem als dos membres.


Víctor Román Oliver, nascut l'any 1996, és un estudiant de l'IES Lluís de Requesens, centre públic de la vila de Molins de Rei. Com a alumne del centre estudia totes les matèries que ordena l'ESO, no obstant, es sent més atret pels temes físics i científics

Entre ell i el Pau porten el blog i tots els articles que hi publiquen. En Víctor ha fet varies col·labor
acions en articles de la Vikipèdia relacionats amb temes físics, com per exemple, l'efecte doppler o el segon principi de la termodinàmica.

Si voleu enviar-li algun missatge relacionat tan sols amb el contingut del blog, envieu un correu a vadeciencia@gmail.com, deixant les vostres dades ( nom, correu, població... ) i el contingut si desitgeu que se us siguin contestats.

Pau Mercier Fernández, nascut l'any 1996, és estudiant del centre IES Lluís de Requesens,
centre públic de la vila de Molins de Rei. Sempre s'ha sentit atret pels temes físics i el voler
compendre el perquè de les coses. 

Entre ell i el Víctor porten el blog i tots els articles que hi publiquen. Igual que el seu company, ha fet varies col·laboracions en la Viquipèdia, com, per exemple, la creació íntegra de l'entrada corresponent al teixit espai-temps, aportacions al camp de higgs, la refracció, el plasma, etc.

Si voleu enviar-li algun missatge relacionat tan sols amb el contingut del blog, envieu un correu a vadeciencia@gmail.com, deixant les vostres dades (nom, correu, població... ) i el contingut si desitgeu que se us siguin contestats.

Per què ho fem?? Ho fem simplement com una distracció per aplicar els nostres coneixements davant d'un ordinador i compartir-los amb tots vosaltres. Actuem sense ànim de lucre, el que significa que al no estar sotmesos a cap contracte és decisió nostra tota l'administració del blog (comentaris que entren, articles que rebem, etc.).